December 2009 | Thomas Holm | Pixl Aps

December 2009

Velkommen til Pixl's nyhedsbrev December 2009. Året med finanskrisen går på hæld så det er på tide med årets sidste nyhedsbrev som indeholder lidt om et velgørenhedsprojekt vi er involveret i, noget om hvordan du som grafiker kan være med til at minimere miljøpåvirkninger samt et fantastisk tilbud fra NEC på en super monitor.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Thomas Holm / Pixl Aps

Pixl laver print til Help-Portrait event i København d. 12 December.

Help-Portrait

Help-Portrait er et initativ starter af en Amerikansk fotograf for at hjælpe folk med små økonomier til at få lavet et professionelt portræt foto til julegaver eller lignende.

I alt enkelthed går det ud på, at en række dygtige fotografer stiller sig selv deres kundskaber og udstyr gratis til rådighed, ved at portrættere mennesker som har behov for en håndsrækning, og som kunne have glæde af at få lavet et professionelt portræt til julegaver eller til eget brug.

Graphics Gone Green - Miljørigtig grafisk produktion

Graphhics_gone_Green

En af vores kollegaer fra The Colormanagement Group, Erica Aitken har sammen med Rita Amladi begået en meget fin bog om hvordan man minimerer miljøpåvirkning ved grafisk produktion. Bogen er tilgængelig som eBog ($34.95 - som jo i betragtning af Dollarens noget begrænsede købekraft ikke er uoverkommeligt for nogen). …

Superudsalg på NEC SpectraView - men kun indtil d. 20/12

 Reference+2690-DisplayPortraitmode-MainImageNu har du chancen for at købe en super monitor til en helt ekseptionel julepris! 

NEC Spectraview Reference 2690 - 26" "Adobe RGB" wide gamut monitor.
Kr. 10.495,-

Denne monitorer precertificeret i klasse A af Fogra til softproof og er dermed en af de absolut bedste monitorer til at vurdere farver på for fotografer, designere og prepress.

Fogra Farvestyrings Symposium

Picture 10

Fogra afholder et colormanagement symposium i München, Tyskland d. 25026 Februar. Der bliver mere end 20 indlæg af forskellige videnskabsmænd og eksperter som diskuterer de seneste udvikling, og features omkring farvestyring.

Emnerne som dækkes på konferensen er bl.a. 

Vær opmærksom på at alle priser opgivet i dette nyhedsbrev kan være tidsbegrænset og derfor ikke er gældenende på sigt. Alle priser er ekskl. moms. Vi tager forbehold for stavefejl etc.


Pixl Aps · Lille Strandvej 1a, Kld. · 2900 Hellerup  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk