November 2009 | Thomas Holm | Pixl Aps

November 2009

Velkommen til Pixl's nyhedsbrev November 2009. Vær opmærksom på at alle priser opgivet i dette nyhedsbrev kan være tidsbegrænset og derfor ikke er gældenende på sigt. Alle priser er ekskl. moms.

U-DACT: Test om din monitor viser farver korrekt

Vi har lavet en aftale med UGRA om at alle der modtager vores nyhedsbrev  - helt gratis - kan få lov til at teste U_DACT (UGRA Display Analysis and Certification Tool) i November. Det underliggende formål er naturligvis at vi gerne vil sælge noget software. Men uanset om det er noget du er interesseret i at købe eller ej, så kan du bruge tilbuddet til at kontrollere om dit udstyr viser farver som det skal. 

GMG Software Update Contract på ProofControl

Det er nu muligt at tegne en software update contract (SUC) på GMG ProofControl software, så du altid har adgang til den seneste version som indeholder nye kiler of standarder. ProofControl SUC gælder kun software, og altså ikke Eye One og Label printer. Prisen er kr. 1125 pr år.

Til de kunder der allerede har en software update kontrakt (tidligere kendt som Maintenance kontrakt) kan vi tilbyde en fantastisk aftale:

Super billig monitor, NEC P221 til billedbehandling

Vi har netop testet en NEC P221 (22" monitor). Denne monitor koster kr. 3000 i runde tal, og vi er mildest talt forundrede over kvaliteten, prisen taget i betragtning.

Denne skærm kan med den rette software og kalibrator hardware kalibreres, og resultatet er intet mindre end enestående. Den passerer

HP Z kampagne i November

HP har besluttet at udvide deres superkampagne til også at gælde i November så du kan stadig spare masser af penge (spar eks. kr. 20.000,- på en HP Z-2100/44).

Alle disse HP Z serie printere har indbygget spectrophotometer, de kan kalibrere sig selv og bygge ICC profile på 30 minuteer på omtrent alle papirtyper, og printer i den bedste kvalitet man overhovedet kan få i dag. …

Quato B-sortiment monitorer

Quato har nogle meget strenge kvalitetskriterier mht. de paneler de benytter, og derfor bliver en del af de paneler de modtager dømt "ude" i relation til Quato's strenge kvalitetskrav. Fremfor at sende panelerne retur til fabrikanten køber de dem med en klækkelig rabat og sælger dem videre som B-sortiment. …

GMG Smartprofiler og ColorServer: Farvestyring til digitaltryk, kopimaskiner og storformat

GMG har lanceret Smartprofiler, som kan farvestyre og vedligeholde farverne på næsten alle digital eller stortformat enheder uafhængigt af nuværende Rip fabrikat og de begrænsninger disse måtte have. SmartProfiler er en overbygning til GMG Colorserver 4.6 - Colorserver 4.6 er baseret på Adobe's PDF engine og kan lave transparency flattening samt konvertere Spot til CMYK etc.

X-Rite gratis online undervisning

X-rite tilbyder med jævne mellemrum gratis online undervisning, såkaldte webinarer, i hvordan man bruger X-rite produkter også i kombination med andre programmer fra f.eks Adobe® Photoshop®, Lightroom® etc.

Når undervisningen har været afholdt kan man ofte se en lille film som opsummerer indholdet og dermed få udbytte af undervisningen, selvom men ikke lige har tid til at deltage.

UGRA lancerer UPPCT til kontrol af prøvetryk og tryk

UGRA er lige på trapperne med at lancere et værktøj UPPCT (UGRA Print and Proof Certification Tool) som er bygget baseret på UGRA's erfaringer med at PSO Certificere trykkerier.

Denne software kan i forbindelse med en Eye One Pro eller en Xrite Pulse opmåle næsten alle gængse kontrolkiler fra prøvetryk og certificere at prøvetrykket er indenfor de nødvendige tolerancer defineret i ISO 12647-7. …

Brugt udstyr

Vi har enkelt ting tilbage af vores demo udstyr som burde være interessant for enhver der interesserer sig for farver.

En Gretag Macbeth Judge II lyskasse til kr. 6.500,-

Fantastisk apparat med 4 forskelige lyskilder samt UV.
Se mere information her

X-Rite Instrument kalibrering, servicering eller reparation

Xrite white logo

Hvis du har et X-Rite instrument, f.eks en Eye One Pro,  som er mere end et par år gammelt, eller som er defekt kan det enten rekalibreres eller repareres direkte hos X-Rite. X-Rite har en online RMA (Return Management Authorisation) procedure som du kan finde på vores link side. Husk at et Eye One Pro…


Pixl Aps · Lille Strandvej 1a, Kld. · 2900 Hellerup  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk