GMG Smartprofiler og ColorServer: Farvestyring til digitaltryk, kopimaskiner og storformat | Thomas Holm | Pixl Aps

GMG Smartprofiler og ColorServer: Farvestyring til digitaltryk, kopimaskiner og storformat

GMG har lanceret Smartprofiler, som kan farvestyre og vedligeholde farverne på næsten alle digital eller stortformat enheder uafhængigt af nuværende Rip fabrikat og de begrænsninger disse måtte have. SmartProfiler er en overbygning til GMG Colorserver 4.6 - Colorserver 4.6 er baseret på Adobe's PDF engine og kan lave transparency flattening samt konvertere Spot til CMYK etc.

Smartprofiler kan lave inklimiting, og linearisering, og fremstille devicelink-profiler som kan bibeholde primære farver etc. Fordi det er den samme farvemotor (GMG Colorserver) der laver alt farvestyring kan man sikre en næsten perfekt overensstemmelse mellem alle printere og trykmaskiner. Men det stopper ikke med det.

En af de store fordele ved et GMG prøvetrykssystem, udover den store præcision, er at vedligeholdelse er meget nem, og at den virker så man dag efter dag kan producere ting med de helt samme farver, ved udelukkende at kalibrere printeren, den såkaldte MX3 profil. Denne kalibreringsteknologi er nu overført til GMG ColorServer. Derfor er det nu muligt at vedligeholde alle enheder utroligt nemt vha, et automatiseret måleinstrument, og dermed få perfekte farver igen men et minimum af indsats.

Fordi alt farvestyring er centraliseret i Colorserver er det også nemt at vedligeholde. Der er kun en software man skal forholde sig til i relation til farvestyring, hvorimod alle andre funktioner i de forskellige Rip'er stadig styrer   de specifikke printerfunktioner som sædvanlig.

Mere information om GMG SmartProfiler her

Pixl Aps · Lille Strandvej 1a, Kld. · 2900 Hellerup  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk