GMG Software Update Contract på ProofControl | Thomas Holm | Pixl Aps

GMG Software Update Contract på ProofControl

Det er nu muligt at tegne en software update contract (SUC) på GMG ProofControl software, så du altid har adgang til den seneste version som indeholder nye kiler of standarder. ProofControl SUC gælder kun software, og altså ikke Eye One og Label printer. Prisen er kr. 1125 pr år.

Til de kunder der allerede har en software update kontrakt (tidligere kendt som Maintenance kontrakt) kan vi tilbyde en fantastisk aftale:

Hvis du tilmelder dig en software update kontrakt på ProofControl får du aftalen gratis indtil din nuværende aftale på ColorProof/Dotproof/FlexoProof alligevel skal fornys, og dermed belaster du ikke dit budget i år - men får alligeel stadig adgang til seneste software.

Hvis din GMG Colorproof update aftale f.eks. er tegnet i Juni, kan du så få aftalen indtil da helt gratis, og når din anden aftale så automatisk forlænges tilføjes ProofControl til aftalen.

Det har hidtil ikke har været muligt at tegne SUC på ProofControl, ifølge GMG fordi der ikke har været den store udvikling i softwaren og at det derfor ikke giver mening at tilbyde en kontrakt. Hvad det betyder for fremtiden skal være usagt da GMG aldrig udtaler sig om opgraderinger på forhånd ;-)

Pixl Aps · Lille Strandvej 1a, Kld. · 2900 Hellerup  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk