U-DACT: Test om din monitor viser farver korrekt | Thomas Holm | Pixl Aps

U-DACT: Test om din monitor viser farver korrekt

Vi har lavet en aftale med UGRA om at alle der modtager vores nyhedsbrev  - helt gratis - kan få lov til at teste U_DACT (UGRA Display Analysis and Certification Tool) i November. Det underliggende formål er naturligvis at vi gerne vil sælge noget software. Men uanset om det er noget du er interesseret i at købe eller ej, så kan du bruge tilbuddet til at kontrollere om dit udstyr viser farver som det skal. 

Det eneste det kræver af dig ar at du har en af de mest almindelige monitorkalibratorer (Eye One pro eller i1 display 2, DTP-94, Spyder osv.) eller at du kan låne en et sted.

UGRA DACT kan på under 10 minutter teste præcis hvad din monitor er i stand til, om den viser farver korrekt, præcis hvad den kan simulere (og dermed hvad den kan bruges til) og om din monitor profil er ok eller ej. Efter testen kan man gemme en PDF rapport hvor alle detaljer omkring testen kan evalueres. Specielt brugere af Eizo ColorEdge og Flexscan monitorer som bruger Eizo colornavigator eller brugere af i1 Match kan have stor glæde af at teste om udstyret fungerer.

Se mere information om U-DACT her

Download UGRA DACT

Pixl Aps · Lille Strandvej 1a, Kld. · 2900 Hellerup  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk