Elpical Claro Layout In-Design Plug-in | Thomas Holm | Pixl Aps

Elpical Claro Layout In-Design Plug-in

Mange af vores kunder kender efterhånden Elpical Claro Premedia server, og uden at nævne navne kan jeg da afsløre at store mængder af de Danske højkvalietesmagasiner der er i handlen i Danmark, samt store mængder at de tilbudsaviser du modtager i brevspræken hver søndag er konverteret igennem dette produkt - fuldautomatisk. 

Her er et citat fra en potentiel kunde efter få dages demo: " Kunden har været her og godkendt ... Men hvis vi kigger besparelse i tid ... så har jeg nok sparet ca. 10-15 timer på ca. 450 billeder hvis ikke mere ... på denne opgave !"

Men herudover er Elpical barslet med en lille ny, nemlig et plug-in til In-Design som kan gøre mange af de ting man kan med Premedia serveren, bare på bruger niveau, og til en meget overkommelig pris (Kr. 5.500). Dette plug-in kan 2 helt fantastiske ting, udover den tiltænkte farvekorrektion hvor den korrigerede fil for eksemple lægges i et lag oven på den originale for enkelte billeder, en side eller et helt dokument.

"Layout" kan duplikere alle filer skalere dem i den procent sats de er placeret i og genplacere dem i 100%, og her lægge intilligent unsharpmask på så man får billeder der også er skarpe når de er trykt, og man får minimeret PDF størrelserne.

Men vent, der er mere... som man siger i TV Shop:
Claro Layout kan konvertere alle placerede billeder fra det farverum de ligger i til RGB, optimere dem, og derefter konvertere dem til det output farverum man har behov for. Derved kan man minimere en af de mest irriterende ting i InDesign's farvestyring, at CMYK billeder ikke konverteres når man bygger PDF filer. Fantastisk og for mange et uundværligt plug-in med mulighed for at teste gratis før man køber.


Pixl Aps · Lille Strandvej 1a, Kld. · 2900 Hellerup  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk