NEC monitorer - Prof. monitorer til gode priser | Thomas Holm | Pixl Aps

NEC monitorer - Prof. monitorer til gode priser

Som mange af jer har oplevet på egen krop har vi haft nogle problemer med leveringssikkerheden fra Quato (de har godt nok nogle stykker på lager i skrivende stund). Quato har desværre ikke været i stand til at følge med efterspørgslen (Det er selvfølgelig godt da det viser de laver gode monitorer og er meget kritiske - men skidt hvis man skal bruge en monitor indenfor kort tid). Derfor er vi begyndt at kigge seriøst på at supplere porteføljen med andre high-end monitorer. 

Efter mange tests har vi valgt NEC som et godt alternativ. NEC har en række fantastiske monitorer til rigtig gode priser, deres kalibreringssoftware fungerer perfekt, så High-End SpectraView monitorerne uden problemer kan klare UGRA DACT testen (og dermed lever op til ISO 12647-7) standarden. 

Som eksempel kan nævnes at en SpectraView 2690 - en 26" "Adobe RGB" monitor - koster kr. 12.000.

NEC har desuden en række billigere monitorer (Wuxi2) som har samme paneler og komponenter, men som blot ikke kan hardware kalibreres, så man her får en rigtig god kvalitet til MEGET overkommelige priser. Med den rigtige software og indstillinger kan disse monitorer normalt også overholde ISO 12647-7.

Både NEC 24, 26 og 30" monitorer, samt Quato's 24 og 26" er certificeret af Fogra som klasse A

Pixl Aps · Lille Strandvej 1a, Kld. · 2900 Hellerup  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk