DocBees Profile Tagger | Thomas Holm | Pixl Aps

DocBees Profile Tagger

Hvis du arbejder på et trykkeri, så modtager du også PDF filer i hobetal, der efter sigende er "trykklare", men som i realiteten ikke altid er egnet til tryk før lidt forarbejdning. RGB skal selvfølgelig konverteres til CMYK, og man skal checke at den CMYK seperation der er brugt i PDF filen rent faktisk er egnet til den trykmetode man benytter. Men almindelig preflight kan ikke kigge ind i en farveseperation og regne andet ud en hvor meget samtryksværdien (TAC) er og om den er for høj. Eller gøre noget fornuftigt ved det. Hvis den er for høj kan man naturligvis reseparere eller ink optimere/reducere men det er kun halvdelen af løsningen.

Test_untagged

Med ColorLogic's nye værktøj DocBees ProfileTagger kan man nu analysere en PDF (eller tiff/jpeg) og rent faktisk se hvordan hver enkelt billede i PDF filen er separaret. 

Dvs. man kan se om alle billeder rent faktisk er lavet til avisproduktion, eller ubestrøget eller bestrøget. Og om alle filerne er lavet ens. 

Test_taggedHvis ikke kan programmet "tagge" dvs. embedde hvert enkelt billede med den profil det sansynligvis er separeret med så en colorserver (f.eks. ColorLogic ZePra, GMG ColorServer eller Alwan CMYK optimizer) efterfølgende kan viderekonvertere fra den benyttede seperation, til den profil man rent faktisk trykker med så trykningen kan afvikles uden problemer og matche et prøvetryk som afsepjler trykstandarden.

Hvis man ikke ønsker at konvertere kundernes filer, kan man naturligvis også få lavet en rapport, eller få annoteret PDF filen, som så returneres til kunden med besked om at feje for egen dør.

Genialt værktøj og komplet enestående i verden! Kom og få en demo på Print Danmark Onsdag + Torsdag, eller spørg efter en tidsbegrænset demo version.

Pixl Aps · Lille Strandvej 1a, Kld. · 2900 Hellerup  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk