Produktionsstyring af større tryksager | Thomas Holm | Pixl Aps

Produktionsstyring af større tryksager

Trykstart

Fremstilling af tryksager er en kompleks proces med mange faldgruber. Vi har stor erfaring med alle aspekter indenfor grafisk produktion (og er akkrediteret som UGRA Certificeret expert indenfor proces standard offset). 

Vi hjælper gerne med produktionsstyring, indhentning af tilbud og som teknisk sparringspartner i produktionen. Vi hjælper aktivt med at få alt det tekniske til at fungere sammen, sikre at der ikke opstår uventede overraskelser i trykningen, og at du får opgaverne til den rigtige pris. 

Vi er ikke "bare" tryk-brokere, vi har en reel lyst til at få fremstillet et kvalitetsprodukt, og vi ved hvad der skal til for at sikre at vi får det for vores kunder, som bl.a. indbefatter Illums Bolighus.

Udover et direkte og meget indgående kendskab til mange trykkerier og prepress virksomheder både nationalt og internationalt, har vi et kæmpe netværk som bl.a. indbefatter medlemmer af ECI, UGRA, FOGRA, GRACoL, PPA m.f. 

i Danmark har vi et indgående "behind the scenes" indblik i workflow, og i øvrigt et tæt samarbejde om konstant forbedring hos nogle af de de største trykkerier indenfor både Offset rotation, avis og arktryk.

Pixl er desuden medlem af Color Management Group, et verdensomspændende netværk af konsulenter indenfor farvestyring.