Kontakt Thomas Holm og Nils Holm Christensen

Thomas Holm - Farvestyring

Previous


Thomas Holm er uddannet fotograf og pioner indenfor digital fotografi, billedbehandling og farvestyring. 

Efterhånden begyndte både kollegaer og kunder at spørge om hjælp med både forståelse af hvad der egentlig sker med farver, og løsningsmodeller til hvordan man navigerer uden om diverse problemer og får alting til at glide bedre i grafisk produktion. Det har ledt vejen for samarbejde med en række af Danmarks bedste trykkerier, reklamebureauer, forlag samt forskellige andre virksomheder der beskæftiger sig med grafisk produktion i en eller anden form. 

Efterhånden er rådgivning og implementering af løsninger til automatisering blevet hovedbeskæftigelsen for Thomas, og dermed er viden et af de vigtigste parametre, noget som derfor altid er højt prioriteret i for af kurser og undervisning.  Det gælder selvfølglig både diverse produkter men også en del arbejde med standarder.  

Thomas blev først i 2008, og igen i 2010, akkrediteret af UGRA som "Certified Expert" indenfor Process Standard Offset (som den 11 i verden - og eneste i Danmark). I 2010 blev Thomas desuden certificeret af Flexographic Tecnical Association (FTA) som "FIRST 4.0" Flexo Implementation Expert efter et ugelangt kursus hos Somona Institute of Printing i USA. I 2012 blev Thomas certificeret som Color Management Professional samt den første (og eneste i Danmark) certificeret "G7 Expert" af IDEAlliance i USA.

Linked-In profilPixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk