Rådgivning og konsulentbistand | Thomas Holm | Pixl Aps

Rådgivning og konsulentbistand

Vi kan hjælpe næsten alle indenfor grafisk produktion med at forbedre kvaliteten, optimere arbejdsprocesser og spare tid. Ved at implementere farvestyring korrekt, systematisere og standardisere dine arbejdsgange kan vi med garanti hjælpe dig. Uanset om det drejer sig om trykstandardsering efter ISO 12647, en bedre måde at vælge farver på for en designer, eller bare at få print og skærm til at ligne hinanden, så kan vi hjælpe.

ICC Profilering af printere/medier/Rip'er

ICC profilering

SpectroSwingausdruck-02-Au

Vi udfører en profilerings service til alle medietyper, og farvestyrer de fleste Rip'er og printere på markedet. Simpel profilering kan spare store mængder medier og farve simpelthen fordi det giver forudsigelige (og rigtige) farver første gang.

Standardisering

Udover profilering er Pixl Certificeret G7 Expert og UGRA PSO Expert og kan defor også sætte storformat printere op til at printer efter, og hvis nødvendigt, simulere en standard som ISO 12647-2 eller GRACoL efter G7 gråbalance princip og dermed skabe en meget stor overensstemmelse mellem forskellige printere på forskellige medier der printer perfekt.

Trykkeriet

SmartProof

tFlow

SoftProof

På et trykkeri er den vigtigste indtjeningskilde trykmaskinen. Jo flere jobs der kan køres igennem maskinen på kortest muligt tid, i en kvalitet der tilfredsstiller kunderne, des bedre er indtjeningen, og det er præcis det farvestyring går ud på. 

Ved at ensrette alle filer der skal trykkes, optimere dem til at minimere maskinelle problemer så som afsmitning og gråbalance problemer, og kontrollere data før de ender på trykmaskinen, kan man i praksis producere op imod 12-15% mere pr. dag. …

Reklamebureau

SmartProof

tFlow


Tidligere var der stor forskel i kompetencerne mellem kreative og prepress afdelinger. I dag bliver det mere om mere almindeligt at grafikere konverterer billeder fra RGB til CMYK, laver PDF filer og dermed har overtaget de traditionelle prepress roller.

Derfor giver det mening at kigge på hvordan man kan optimere den interne produktion, og automatisere de ting der kan automatiseres, så de kreative kan være kreative uden at det betyder fejl der får teknikken til at halte.

En udfordring er de mange forskellige ICC profiler trykkerier ønsker man skal benytte, så mange forskellige PDF standarder, og at grafikere forståeligt nok ikke altid har den voldsomme interesse for de tekniske aspekter af prepress og tryk.

Fotografer

Print skal være nemt

En ef de ting næsten alle fotografer kan have behov for er en nem måde at printe billeder eller lave prøvetryk på. Mange bruger alt for meget tid og energi på at stille alting rigtigt, og prøve at få rigtige farver på et print, eller på at få centreret et billede på siden til en Portfolio mappe.

Problemet er at de fleste printer drivere er fremstillet mere som et nødvendigt onde for at printeren kan sælges, end som et værktøj der er egnet for professionelle fotografer eller seriøse amatører. …

Undervisning og indføring i faglige teknikker

Skræddersyet undervisning

Pixl underviser i alle aspekter indenfor farvestyring, men vi laver derudover også skrædersyet undervisning som typisk er emnerelateret. Almindelige kursus emner er RAW konvertering eller processing, farvekorrektion, sammenkopiering, retouch (af bl.a. hud) og meget andet. 

Vores foretrukne undervisnings metode er at du fortæller hvad du gerne vil kunne, og hvor lang tid du har til rådighed. Så kommer vi med et bud på hvilke disipliner vi mener undervisningen bør indeholde og hvad der er realistisk at nå indenfor den givne tidsramme.

Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk