Eizo ColorEdge CG276W | Thomas Holm | Pixl Aps

Eizo ColorEdge CG276W

Previous

Eizo ColorEdge CG276W

Her er anden generation af Eizo's skærmkalibrerende 27" skærm til professionelt grafisk brug. Eizo CG275W viser vejen med branchens første indbyggede kalibreringssensor. Med denne skærm kan du indstille skærmen til at kalibrere sig selv efter et fast skema, også selvom computeren er slukket (så skærmen f.eks. kalibrerer om natten). Dermed er du sikret en perfekt kalibreret skærm, uden selv at skulle bruge tid på at kalibrere.

sensor

Indbygget sensor Kalibrering 
En indbygget kalibrator som ligger indbygget i skærmens bund svinger ned øverst på skærmen når kalibreringen påbegyndes. Denne indbyggede sensor eliminerer behovet for en tredjeparts kalibreringsinstrumen så som, Colorvision Spyder eller i1 Display Pro.

Selv-skærmkalibrering 
Enten ved hjælp af OSD-menuen eller den medfølgende ColorNavigator software, kan du planlægge ColorEdge CG276W til at kalibrere sig selv på et bestemt tidspunkt og med bestemte intervaller. Du kan endda plsnlægge kalibreringen til at blive foretaget udenfor normal arbejdstid når skærmen ikke bliver brugt.

Korrelering med andre sensorer 

ColorEdge CG276W kan korreleres til at matche en ekstern sensor kalibrator. Dette er praktisk, hvis ColorEdge CG276W bruges i et arbejdsmiljø med andre ColorEdge skærme og andre måleinstrumenter skal anvendes som reference for alle kalibreringer. Det undbyggere måleinstrument kan korreleres med f.eks. et Eye One Pro instrument, der så rungerer som reference, og det indbyggede instrument kalibreres op imod dette.


Enkel og præcis kalibrering med ColorNavigator 
Den medfølgende software ColorNavigator laver en både enkel og hurtig kalibrering. Bare input målværdier for lysstyrke, hvidpunkt og gamma skal indstilles. Den indbyggede sensor benytter herefter skærmens look-up table og skaber en ICC-profil på få minutter. Hvad mere er, kan du altid downloade den nyeste version af ColorNavigator gratis fra www.eizo.com. 


colorarea

Wide Colour Gamut 
Monitoren gengiver 98% af Adobe RGB-farverummet, så det kan vise de fleste farver i et digitalt foto taget i Adobe RGB farverum. Det har desuden en sRGB mode så skærmen kan vise farver præcis som i dette mindre men meget almindelige farverum, som f.eks er vigtigt når man behandler billeder til brug på internettet.


Tre input herunder DisplayPort 
Tilslut tre pc'er via skærmens to DVI-I indgange som accepterer digitale og analoge signaler, samt DisplayPort (digital) indgang. Med DisplayPort*, fungerer skærmen i 10-bit  hvilket betyder at man kan vise mere end 1 milliard farver.Til sammenligning kan man vise 16,7 millioner farver i 8-bit skærm. Resultatet er blødere farveovergange og mærkbart reduceret Delta-E mellem to tilstødende farver. 

* Et grafikkort og software support for 10-bit, er nødvendige til 10-bit skærm. 

Lysstyrke og farver Ensartethed med DUE 
Udsving i lysstyrke og chroma på forskellige dele af skærmen er et fælles træk for LCD-skærme. For at modvirke dette benytter EIZOs Digital Uniformity Equalizer (DUE). DUE benytter skærmens 12-bits look-up table (LUT) med 4,081 gråtoner toner for hvae af  R, G og B, og interne Beregning i 16-bit nøjagtighed. Dette sikrer en Delta-E-forskel på 3 eller mindre over hele skærmen. 

cg276 due


gamma

Fabriksjustering af Gamma 
for at sikre at hvert enkelt ColorEdge skærm producerer de mest præcise og konsistente farvegradationer som er muligt, opmåler EIZO omhyggeligt  alle nuancer af R, G og B fra 0 til 255 på produktionslinjen med skærmens 12-bit Look-Up Table, for at producere en skærm med en gamma værdi på 2,2. Skulle brugeren foretrækker en anden værdi, kan softwaren ColorNavigator bruges til at indstille gamma-værdi fra 1,0 op til 2,6 i trin på 0,1. 


Bekræftelsesdokumenter Inkluderet 
EIZO står ved kvaliteten af ColorEdge serie med to certificerings dokumenter for hver skærm. Et dokument kontrollerer Ensartethed på 25 punkter på skærmen, mens den anden attesterer, at alle 256 nuancer på gamma-kurven er individuelt justeret på fabrikken. 


Lysstyrke og farvetemperatur Stabilitet 
At sikre en korrekt visning af farver er ColorEdge CG245W udstyret med EIZOs patenterede teknologi Stabilisator som stabiliserer monitorens lysstyrke efter start eller fra strømbesparende tilstand. Desuden registrerer en temperaturføler automatisk temperaturen og justerer efter behov for at undertrykke ændringer i farve og lysstyrke forårsaget af udsving i den omgivende temperatur. 


3D LUT for bedre additiv Farveblanding 
Monitoren benytter et EIZO-udviklet nyt 3D LUT. Mens en typisk 1D LUT justerers farven på separate tabeller for rød, grøn og blå,  udfører en 3D LUT dette på en enkelt, blandet farvetabel. En 3D LUT forbedre skærmens farveblandingsegenskaber (en kombination af RGB), som er en nøglefaktir i STI; Evnen til at vise neutrale gråtoner. 


Ideel for levende billeder (HD)
et "Overdrive" kredsløb er inkluderet for at reducere grå-til-grå svartid på 5 ms og sikre, at levende billeder ser rene og skarpe med en absolut minimum af sløring og skygger. 


Skærmhætte til både portræt og Landskab mode
De fleste skærmhætter kan kun bruges i landskabs-mode, men ColorEdge CG245W har sammensat en en unik hætte, der er designet til både portrait og landscape mode. 


flexstand 2

Fleksibel skærm Positionering 
ColorEdge CG245W leveres med en "FlexStand", som tilbyder hældning, drejning, 90 ° rotation til stående tilstand visning, og 174 mm højdejustering. Dens innovative, kuglefrie-design reducerer mekanisk slid og mængden af kraft, der skal til at justere højden. 

1080/24p afspilning af film

Film fotograferes normalr ved 24 fps (frames per sekund) og ser unaturligt ud når det afspilles på en computer monitor som viser 60 fps. HDMI input signalet supporterer en video signal display rate på 1080/24p fps så du kan redigere fil som de er ment til at blive set,

ip conversion

I/P Interlace

The HDMI input supporterer I/P (interlace/progressive) konvertering for at konvertere interlace signalet fra TV og Video til progressive signaler for flimmer-fri fremvisning. 

Simulering af farveblindhed
For at undgå at skabe gener eller deciderede farlige situationer for mennesker med farveblindhed, skal du være meget omhyggelig når du vælger farver til for eksempel dagligvarer, kort, vejskilte, hjemmesiderm.v. 

simulation fs2

Denne skærm kan lynhurtigt simulere, hvordan både still og bevægelige billeder ser ud til at folk med to typer af rød-grøn farveblindhed (Protanopia og deuteranopia) og en type af blå-gul (tritanopia) farveblindhed. 


LED Knapper og On-Screen Guide-knappen 
Til svagt oplyste arbejdsmiljøer, kan skærmens LED knapper indstilles til 7 forskellige lysstyrker. En on-screen guide på skærmen over hver enkelt knap forklarer hvad hver enkelt knap bruges til.


Forpligtelse til kvalitet 
Mens outsourcing af produktion er nu almindelig praksis i skærmbranchen fortsætter Eizo med at fremstille produkter til på samme måde, det har gjort i hele sin 40 år historie - med sit eget sit eget personale på egne fabrikker. Dette gør det muligt for EIZO at holde tæt kontrol med produktionskvaliteten og tilbyde branchens eneste 5-års begrænsede fabrikations garanti. 


Kundesikkerhed 
En fem-års garanti betyder en lang levetid, og overholdelse af branchens førende standarder såsom TCO'03 og TÜV Ergonomics sikrer et bedre arbejdsmiljø.


resolution

2660 × 1440 opløsning 

850:1 kontrastforhold 

270 cd/m2 lysstyrke 

DVI-D, DisplayPort, and Mini DisplayPort inputs

Monitor hætte inkluderet 

Indbygget kalibrator og selvkalibrerende skærm


Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk