GMG ColorProof 5 | Thomas Holm | Pixl Aps

GMG ColorProof 5

Nem og pålidelig proofing- den komplette løsning til dem der stiller de højeste krav kvalitet! 

I de seneste år har den mest prisvindende prøvetrykssoftware GMG ColorProof etableret sig i mange lande som den mest professionelle softwareløsning til digital prøvetryk. Det centrale element er GMG's patenterede 4-D farve-konverteringsmotor, som garanterer den højest mulige kvalitet og produktionspålidelighed. 

Se mere information her


De 10 vigtigste funktioner og fordele

GMG ProofStandard og Calibration Set teknologi minimerer produktion minimerer fejudskrivelser og print af forkerte standarder.

• Siden version 5,1 har GMG ColorProof indarbejdet en ny platform teknologi i GMG der gør det muligt at understøtte alle nuværende og fremtidige proofing printer generationer.

• Siden version 5,2, indeholder den nye GMG ColorProof ProofControl Inline-modul til Fuldautomatisk prøvetryks certificering til den nye Epson Stylus Pro 4900, 7890, 9890 samt 7900 og 9900 printere med mulighed for at printe labels direkte på prøvetrykket ved siden af kilen.

• Den nyeste version af Adobe PDF Print Engine 2,5 Technology bidrager til at give identisk output sammenlignet med en Adobe-baseret RIP. Den højest mulige kompatibilitet med Adobe Creative Suite 5 er dermed sikret. 

• GMG ColorProof Understøtter alle standard Spot-farve systemer og er kompatibel med standard ICC-profiler, der kan kombineres med GMG devicelink profiler. 

• For Remote Proofing kan proofing jobs med alle indstillinger eksporteres og importeret med henblik på at opnå de samme resultater på forskellige systemer.

• Med en kalibreret og profileret skærm, kan GMG ColorProof lave et softproof af den prøvetryksstandard man skal simulere allerede før print.

• Load Balancing, dvs automatisk opdeling af jobs til næste ledige printer, maksimerer produktivitet og kapacitet på grund af optimal udnyttelse. 

• Filter funktionalitet sikrer automatiseret produktionsarbejdsgange så man for eksempel kan benytte én Hotfolder til at simulere alle nødvendige prøvetryksstandarder. GMG Colorproof filtrere de enkelte jobs baseret på Embedded ICC profil, navngivning, farverum, filformat m.m. hvorved produktionen bliver nemmere.

• Forskellige nesting-funktionalitet fører til en højere grad af automatisering og en forhøjet effektivitet og mindre materialespild. 

Alle funktionaliteter i GMG ColorProof er naturligvis tilgængelige i GMG DotProof og GMG FlexoProof

Bemærk: Selvom GMG ColorProof kan benyttes med ethvert medie fremstiller det konsistent den absolut højeste kvalitet, når det bruges med GMG Proof Media, fremstillet specielt til ekstrem høje tolerancer.

Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk