GMG Profile Editor modul | Thomas Holm | Pixl Aps

GMG Profile Editor modul

GMG profile editor er kernen bag GMG's suveræne simulation af internationale trykstandarder og perfekte match af forskellige tryk.

MEd dette modul er det muligt at fremstille egne papirprofiler (MX3) hvis du ønsker at benytte en anden papirtype end GMG's eget prøvetrykspapir. Du kan også fremstille simulationsprofiler (MX4) og DotProof sumulationsprofiler (mx5) med Profile Editor.

Normalt når man bygger custom simulationsprofiler til en trykmaskine laver man 3-4 iterationer og har derefter en gennemsnitlig afvigelse i farverne på ∆E 0,5 og en max under 2,5 (målt på over 1000 farver) og det er uden sidestykke hos enhver anden prøvetryks RIP.

Men det der virkelig adskiller Profile Editor og GMG's profiler fra andre RIP'er er mulighederne for at redigere farver efterfølgende. Forestil dig at dine simulationer målemæssigt er perfekte (altså ekstremt lave delta E værdier, men du ikke syntes det er en perfekt sikulering af tryk'et - måske virker gråbalancen mere grøn rent visuelt end offset trykket. Ja så er det muligt meget nemt at justere disse værdiet på plads så du ikke alene har et prøvetryk med gode delta E værdier, men vigtigere et prøvetryk der er en perfekt siulering af trykket.

GMG ProfileEditor

Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk