GMG Dotproof modul | Thomas Holm | Pixl Aps

GMG Dotproof modul

Digital Halvtone prøvetryk med Raster - mere end en blot prøvetryk

Ulig mange konkurrerende produkter kan GMG DotProof producere et ægte, farve-nøjagtig halvtone prøvetryk i GMG's velkendte prøvetrykskvalitet.

Hvorfor en halvtone prøvetryk?
I pladefremstilling har det afgørende betydning på resultatet at overprint parametre, raster, trapping og gradationskurver er præcist gengivet og at der ikke er moiré i jobbet.

Disse parametre kan kun opdages ved at halvtone prøvetryk der er Rip'et med de data man sender til CtP Rip'en. Et halvtone/Dot Proof er også uundværligt til at vurdere indflydelsen af et meget groft raster på det generelle visuelle indtryk.


GMG DotProof tillader direkte print af 1-bit data fra CtP/RIP, så man på et billigt inkjet print kan opdage eventuelle fejl før man begynder pladefremstilling og tryk.

GMG DotProof XG (Extended Gamut) modul er en ekstra mulighed, som giver brugerne mulighed for at få mest ud af den udvidede farveskala af Epson Stylus Pro x900 og HP Designjet Z3200-printere. Langt flere spotfarver kan gengives korrekt på disse printere med GMG DotProof XG option.


Dine fordele

Øget produktionspålidelighed

Højere produktivitet

ROOM konceptet (RIP Once, Output Many

Reducere omkostningerne, f.eks ved at undgå forkerte udskrifter og minimere makulatur på tryk.

Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk