Billedpakker til automatisk print | Thomas Holm | Pixl Aps

Billedpakker til automatisk print

billedpakker til skolefoto

Automatiske billedpakker

- Har lige afsluttet et skægt projekt for at gøre det muligt for en lille spiller i skolefoto markedet at lave billedpakker i forskellige formater af forskellig karakter og få dem printet automatisk ud. Så i stedet for at skulle få lavet mange tusinde (dyre) print hos eksterne leverandører har jeg lavet en InHouse løsning til ham.

Vi fiksede det med at par Epson printere, en Rip og en Photoshop Action (en af de ledeste jeg har bygget). Resultatet er at man smider en mappe med x antal billeder på en Photoshop Droplet og så strømmer færdige prints ud af printeren i rå mængder, med hhv. 2,3,4 sider med billeder i forskellige størrelser på. Det eneste man skal gøre derefter er at fylde papir i printeren.

Der var mange "sjove" udfordringer i dette projekt, ikke mindst at hvis man benytter en Photoshop picture package og man skal bruge mere end en af dem så overskriver den anden den foregående. Og så selvfølgelig at holde omkostningerne på et minimum.

Mht. automatisk udskrift så var det det mindste, det var bare at sæte en GMG Rip i billigste version op, og så en gang for alle indstille farveprofiler, og sætte centrering af billeder til, og Voilá.


Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk