Produkter | Thomas Holm | Pixl Aps

Produkter

Previous

Vi forhandler næsten alt relateret til farver eller farvestyring og process kontrol. Lige fra prøvetryk systemer med Rip og printere, software til hel- eller halvautomatisk farvekorrektion, inksaving software til storformat (LFP) samt tryk. Og så selvfølgelig skærme til grafisk brug, løsninger til automatiseret PDF produktion, softproof og projektstyring i grafisk produktion, skærmkalibratorer og meget mere.

01 colorproof03 Eizo08 COPRA09 ZePra10 DVL set15 GMG-CS-SP17 GMG FP22 Claro22 Claro2

Priser:
Vi har ingen eller kun få priser på vores produkter på siden; produkterne svinger i pris med valutakurserne, og vi har valgt ikke bruge kapacitet på konstant at holde dem opdateret. Men vi er konkurrencedygtige, så bare spørg!

Vi kun sælger varer som vi kender indgående, som vi ved fungerer, og som er de absolut bedste produkter til netop den funktion de udfører. Det er der en meget simpel årsag til: Fordi vi altid leverer en ekstraordinær service til vores kunder, vil vi gøre os selv en bjørnetjeneste ved at sælge varer som ikke fungerer perfekt. 

Vi arbejder hårdt for at beholde de kunder vi har i mange år ved hjælp af god vejledning og ekstraordinær service, og det koncept har vi rigtig stor succes med.

Vi vil allerhelst indgå i en dialog med dig om hvad dine behov er og hvad du vil opnå, fremfor blot at sælge et produkt. Vi har praktisk erfaring med hvad der virker og kan derfor ofte komme med alternative forslag, enten med lignende eller bedre funktionalitet, eller til en billigere pris.

Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk