ICC Profilering af printere/medier/Rip'er | Thomas Holm | Pixl Aps

ICC Profilering af printere/medier/Rip'er

ICC profilering

SpectroSwingausdruck-02-Au

Vi udfører en profilerings service til alle medietyper, og farvestyrer de fleste Rip'er og printere på markedet. Simpel profilering kan spare store mængder medier og farve simpelthen fordi det giver forudsigelige (og rigtige) farver første gang.

Standardisering

Udover profilering er Pixl Certificeret G7 Expert og UGRA PSO Expert og kan defor også sætte storformat printere op til at printer efter, og hvis nødvendigt, simulere en standard som ISO 12647-2 eller GRACoL efter G7 gråbalance princip og dermed skabe en meget stor overensstemmelse mellem forskellige printere på forskellige medier der printer perfekt.

Transparent og reflektive medier

Vi har selvfølgelig udstyr (og know-how) til både at kalibrere og profilere transparente medier samt reflektive medier. Vi kender langt fra alle Rip'er på markedet (der er mere end 150 forskellige slags - til gengøld lyver vi ikke) men efterhånden har vi oparbejdet et godt kenskab til de mest populære typer og har stor erfaring med dem. Vi sælger endda en del af Rip'erne selv.

InkSaving

Udover bare at fremstille en icc profil kan vi i mange tilfælde fremstille specielle profiler (og lineariseringer) der laver store besparelser i farveforbrug og ofte med et bedre resultat til følge.

Storformat med Rip, eller Desktop printer uden

Udover at profilere storformat og LFP printere som Roland, Mimaki, Scitex og digital trykmaskiner som f.eks. iGen og HP Indigo laver vi også mere simpel profilering af printere uden RIP, så som Epson, Canon og HP printere der benyttes med en normal printer driver, typisk af designere og fotografer.

Undervisning

Der er ikke noget hemmeligt i at fremstille ICC profiler, men der er selvfølgelig nogle forskellige teknikker der "skiller fårene fra bukkene". Hvis du har behov for at kunne fremstille profiler selv lærer vi gerne fra os.

Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk