Links | Thomas Holm | Pixl Aps

Links

SmartProof Server
Link til Pixl's SmartProof online approval og softproof server
Pixl Server Log-in
Hvis du skal hente eller uploade noget på vores server kan du gøre det her.
YouTube - pixldk's Channel
Pixl's You Tube Channel Her uploader vi diverse videoer samt linker til andre kanaler med relevant indhold om farvestyring, Rip, printere m.v.
------------------ Producenter ------------------
NEC Display Solutions - SpectraView Software
Hvis du har en NEC spectraview monitor kan du downloade ny og opdateret software her.
GMG Danmark
Dansk Hjemmeside for GMG Produkter hvor du kan få indgående kendskab til GMG's produktportefølje.
------------------ Organisationer ------------------
ECI (European Color Consortium)
Hjemmeside til download af ISO (PSO) ICC profiler som er de profiler der benyttes til farveseperation (CMYK konvertering) når der trykkes efter ISO 12647-2 standarderne
FOGRA
Download af Fogra datasets som er de datasets ECI's ISO/PSO profiler er baseret på. Kig under "Products" efter "ICC char'datas"
Fogra Softproof Handbook
Fogra har lavet en del research som afdækker hvordan man bedst muligt sikrer korrekt visning (og simulering) af billeder på en Monitor. Download rapporten og testbilledet (som Pixl har haft en lille finger med i spillet på).
ICC (International Color Consortium)
Hjemmeside for ICC (International Color Consortium), en sammenslutning af firmaer som alle arbejder for åbne standarder indenfor for grafisk produktion.
IFRA
Download af ISOnewspaper26v4 profil (Kig efter QUIZ profiles og udfyld dine kontaktoínformationer, så får du et web link til download).
Pressens Fællesindkøb
Pressens fællesindkøb's hjemmeside. En god guide til levering af materiale til avisbrug "Kan - Kan ikke" i daglig tale) der generelt er baseret på Ghent Workgroup's forskning og anbefalinger. Indeholder desuden et udemærket Forum.
Help Portrait Copenhagen
D. 4 December 2010 deltager Pixl igen med print til Help portrait.
------------------ Oplysning ------------------
LCD paneler - interaktivt grundkursus
3M Vikuiti har lavet en meget fin interaktiv gennemgang af opbygningen af LCD paneler, hvad forskellige teknologier kan og gør og hvordan de influrerer på panelet. - Tænd for lyden på din computer, og klik på Navigation > Components of an LCD > Liquid Crystal overview - for at gå direkte til forskellige paneltyper.

Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk