GMG Flexoproof modul | Thomas Holm | Pixl Aps

GMG Flexoproof modul


Defacto standard for flexo og emballage markedet

Produktporteføljen i flexo og emballage trykning er kendetegnet ved langt større mangfoldighed af materialer og staffagefarver. Derfor er kravene til et digitalt prøvertykssystem også højere i emballage sektoren. GMG sætter kvalitetsstandarden på dette område med sin GMG FlexoProof software, som er specifikt rettet mod de specifikke behod der er i flexo og emballage markederne og fremstiller naturtro og farveægte prøvetryk. Prøvetrykket med FlexoPRoof kan simulere alle former for materialer og strukturer.

Hvorfor et halvtone prøvetryk?

I pladefremstilling har det afgørende betydning på resultatet at overprint parametre, raster, trapping og gradationskurver er præcist gengivet og at der ikke er moiré i jobbet.

Disse parametre kan kun opdages ved at halvtone prøvetryk der er Rip'et med de data man sender til CtP Rip'en. Et halvtone/Dot Proof er også uundværligt til at vurdere indflydelsen af et meget groft raster på det generelle visuelle indtryk.

GMG FlexoProof  tillader direkte print af 1-bit data fra CtP/RIP, så man på et billigt inkjet print kan opdage eventuelle fejl før man begynder plade eller kliche fremstilling og tryk.

GMG FlexoProof XG(Extended Gamut) modul er en ekstra mulighed, som giver brugerne mulighed for at få mest ud af den udvidede farveskala af Epson Stylus Pro x900 og HP Designjet Z3200-printere. Langt flere spotfarver kan gengives korrekt på disse printere med GMG DotProof XG option.


Dine fordele

optimal simulering af materialer

nøjagtige simulering af specialfarver også tints

øget produktion pålidelighed

højere produktivitet

skære ned på omkostningerne, f.eks ingen forkerte print, mindre materiale affald


Pixl Aps · Filmtorvet 4. · 3500 Værløse  ·  Danmark · Tlf: (+45) 32 96 90 14 · www.pixl.dk